Blomstrande Bygden arrangerar en Landsbygds- / FöretagsmässaEringsboda Brunn.
Boka redan nu in lördagen den 7:e maj och passa på att marknadsföra dig och ditt företag. Mässans inriktning är skog, lantbruk, maskiner, trädgård och jakt. Mer information kommer men en intresseanmälan vill vi ha senast den 29/2. För anmälan och frågor, kontakta  antingen Tommy Kalmteg på tokafastigheter@hotmail.com eller Mats Paulsson mpskog@bahnhof.se.

Eringsboda Brunn

Arbetsgruppen för landsbygdsmässan är i full gång med planerandet av mässan. Idag var Claes från Eringsboda Brunn inbjuden och tack vare honom och de möjligheter som han Brunnen kan erbjuda har vi goda förhoppningar om det kommer bli en riktigt bra mässa med stor bredd som kommer tilltala många besökare.

arbetsgr

Väl mött önskar vi i gruppen: Anna, Mats och Tommy!

Text: Anna Eriksson, Blomstrande Bygden