Ett landsbygdsprojekt

VINTER-

& UPPLEVELSEBELYSNING

Vår landsbygdsutvecklare, Ebon Kaisajuntti, undersöker just nu möjligheten att söka medel för att förbättra ljussättningen i de mindre samhällena. Tanken är att belysning ska kunna användas för att förstärka speciella vyer, platser och objekt, samtidigt som detta bidrar till en ökad säkerhet och trygghet!

För att ”rätt” platser ska belysas behöver vi er hjälp! Ni som bor i området känner till vad som är värt att belysas och vilka platser som skulle kunna främjas av lite extra ljus, särskilt under den mörka delen av året! Ta gärna en dag i sommar och gå en runda i er by och se om ni kan hitta något ni skulle vilja förstärka – kanske en bro, kanske en stor sten, kanske ett vackert träd, eller något helt annat! I detta läget är alla idéer bra idéer!

För att Ebon ska ha en rimlig chans att få in en ansökan innan vintern kommer, behöver vi ha era förslag senast den 1 augusti. Fundera gärna på vilken typ av ljussättning ni tänker er – ett tips är att bildgoogla på t ex Alingsås Lights för mängder av inspiration!

Skicka era förslag till Jennie Fredriksson (jennie.fredriksson@telia.com) senast 1 augusti! Har ni några frågor går det bra att kontakta Ebon (0457-618352) eller Jennie (0723-215041) så hjälper vi till så gått det går!

TREVLIG SOMMAR!