Jag och RonnebySlingors arbetsledare Stefan Rehberg bjöd ut mångsysslaren Niklas Kämpargård på en rundtur på några ställen av Vildmarksleden som vi gjort iordning.

Niklas Kämpargård har ju skrivit bl.a. ”Vandra Blekingeleden”, och jobbar som sammankallande för Blekingeleden och Ark 56 i hela Blekinge. Våra vägar möts på många olika sätt så vi tyckte att han skulle få se vad Vildmarksleden har att erbjuda.

Efter denna dag så blev han väldigt sugen på att gå den. Han poängterade att det finns så många fina ställen som gemene man inte känner till. Vi fick många bra samtal om vad som saknas på våra leder, förbättringar och problem som dyker upp, och givetvis många skratt.

Dagen avslutades med lunch lagad över öppen eld uppe på Vildmarksledens
rastplats vid Horkorneryd.

// Ola Johansson, Projektledare, RonnebySlingor