Lördagen den 19 oktober bjöd Bygd i Samverkan på jubileumsfest i bygdegården. En fantastisk tillställning, där ordförande Ola Pagels, som också firade 20 år som ordförande i föreningen, hyllades stort av många och av sin egna styrelse med skönsjungande sång.

Åse Classon, ordförande i Hela Sverige ska leva talade om sitt uppdrag. Bl a berättade Åse att när hon kallas in som expert för landsbygden börjar hon alltid med att förklara att hon inte är experten utan företrädare för experterna. Experterna är alla dem som finns och verkar i föreningarna under henne. Flera värmande ord delades ut till alla ideella krafter och Åse hade också turen att vinna ett fint växtstöd från Bräkne-Hoby, som hon fick ta med sig hem.  

Trevlig stämning, god mat och en mycket lyckad kväll! På bilden syns fyra ordföranden – Åse Classon, Hela Sverige ska leva, Bengt Grönblad, Länsbygderådet, Helena Carlberg Andersson, Ronneby kommunbygderåd, Ola Pagels, Bygd i Samverkan.